Νέα

Πώς απέκτησαν το όνομα και το σύμβολό τους 10+1 διάσημες αυτοκινητοβιομηχανίες
14 Σεπτεμβρίου 2020

WRC – Drive for Your Life

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΛΛΥ, ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

  •  ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ 
  • 29/8/2020

Εάν έχετε ακούσει το όνομα Antti Kalhola, μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Μιλάμε για έναν Φινλανδό, παθιασμένο λάτρη των αγώνων αυτοκινήτου (και κυρίως των ράλλυ) ο οποίος παίρνει υλικό από παλαιούς κυρίως αγώνες και το μοντάρει, δημιουργώντας βίντεο που θα ζήλευε κάθε επαγγελματίας στο χώρο. Όπως αναφέρει και στο site του, «το όραμά μου είναι να αγωνίζομαι και να δημιουργώ τις πιο απίθανες σειρές βίντεο που έχουν δημιουργηθεί ποτέ για το μηχανοκίνητο αθλητισμό»…

Περνώντας στο τελευταίο του δημιούργημα, είναι το «WRC – Drive for Your Life», το οποίο όμως δεν περιορίζεται μόνο στην εποχή του WRC αλλά ξεκινάει από αρκετά πίσω, σε εποχές πριν από το Group B. Πρόκειται για ένα μικρό αριστούργημα, 4,5 λεπτών, όπου μέσα από τα πλάνα που έχει επιλέξει καταφέρνει να δίνει το στίγμα της κάθε περιόδου. Από τα παλαιά αγωνιστικά, μέχρι τα πιο σύγχρονα.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι εστιάζει στους ανθρώπους. Παγκόσμιοι που έγραψαν χρυσές σελίδες, οδηγώντας Lancia, Toyota, Subaru και ό,τι άλλο. Μπορεί οι εποχές τους να διαφέρουν, η πίεση όμως, ο αγώνας για επικράτηση, τα συναισθήματα, παραμένουν ίδια. Και αυτό ακριβώς καταφέρνει να περάσει το συγκεκριμένο βίντεο. Εδώ πραγματικά ταιριάζει η έκφραση «τα πολλά λόγια είναι φτώχια». Καθίστε αναπαυτικά και πατήστε το play. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Πηγή: https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/wrc_drive_for_your_life_binteo-7792370/

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!


Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τιμές καθώς και τη διαδικασία για κάθε δίπλωμα!